Logo orange large border
menu

13 resultaten gevonden

Ribw vriendendienst

RIBW Vriendendienst ‘gewoon een maatje’

De RIBW Vriendendienst ‘gewoon een maatje’ koppelt vrijwilligers aan mensen met een psychiatrische achtergrond om samen alledaagse, gezellige dingen te doen.
Logo dichterbij

Vrijwilligerswerk Dichterbij

Meedoen aan de maatschappij is belangrijk voor iedereen. Mensen met een beperking kun je daarbij een handje helpen. Gewoon door simpelweg als maatje samen activiteiten te ondernemen.
Logo plu po rgb

Maatje worden bij Pluryn

Logo

BestBuddies Nederland

In je eentje gaan bowlen, daar is toch niks aan? Help ons de eenzaamheid van jongeren met een licht verstandelijke beperking te bestrijden!
Logo jij ik

Jij&Ik

Spreekt het je aan om meer perspectief te bieden voor een kind of jongere die in een moeilijke thuissituatie zit, dan is vrijwilliger worden bij Jij&Ik misschien wel iets voor jou!
Knipsel logo

Taalcoach

Als taalcoach bied je individuele taalondersteuning aan één of meerdere cursisten met een niet Nederlandse achtergrond. Centraal staat het vergroten van de taalkennis en het doorbreken van angst om de Nederlandse taal te spreken.
Humanitas logo

Humanitas Ondersteunend Contact/Doorbreking Isolement

Ben jij dat steuntje in de rug voor mensen die zich alleen voelen? Meld je aan als vrijwilliger bij Humanitas.
Sterker rgb payoff

Gezelschap voor ouderen (boven de 55 jaar)

Veel ouderen komen de deur niet meer uit en hun netwerk is vaak klein. Ben jij die leuke vrijwilliger voor een praatje, spelletje of wandeling? Meld je aan!
Iriszorg logo 0

Iriszorg maatjesproject De Schakel

Ben jij geïnteresseerd in kwetsbare mensen met een bijzondere achtergrond? Wil je mensen helpen om meer grip op hun leven te krijgen? Dan is dit project iets voor jou!
Logo jouw nijmegen

Netwerk Jouw Nijmegen

Als jongere kun jij in Nijmegen netwerk bieden aan een ander die weinig of geen netwerk heeft. Waar word jij blij van? Van hardlopen of gamen? Misschien woont er wel iemand bij jou in de wijk die dit ook graag doet, maar niemand heeft om dit samen te doen. Help iemand door jouw tijd en aandacht in te zetten.
Mee gp logo fc 1

Bruggenbouwen

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk waarbij je telkens iemand op weg helpt? Dan ben jij misschien wel de Bruggenbouwer die wij zoeken!
Buddyzorg

Buddyzorg Nijmegen en omgeving

Als vrijwillige Buddy biedt je intensieve, persoonlijke ondersteuning aan mensen met een chronische of levensbedreigende ziekte.
Logo hulpdienst

Hulpdienst Nijmegen

Word vrijwilliger bij Hulpdienst Nijmegen en help mensen die door ziekte, ouderdom of handicap niet in staat zijn om alles zelf te doen.